De opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis !

WERKWIJZE

Kennismaken
Nadat ik van jou een bericht heb ontvangen, plannen we een belafspraak in (eventueel beeldbellen, wat jij fijn vindt) zodat we met elkaar kunnen kennismaken. Tijdens dit gesprek hoor ik graag wat jouw knelpunten & opruimwensen zijn. We bespreken wat ik voor je kan betekenen, of het doel haalbaar is en kan ik er een inschatting van maken of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Als dit het geval is kom ik met een voorstel en plannen we een datum voor de eerste opruimsessie.

Voorbereiden
Regelmatig krijg ik de vraag of er voorafgaande aan de eerste keer dat we elkaar zien voorbereidingen getroffen / spullen gekocht moeten worden. Nee, dat is niet nodig. Liever niet zelfs. Mijn opruimmethode is erop gebaseerd dat we in eerste instantie aan de slag gaan, kijken wat we kunnen met de aanwezige opbergruimte. Oftewel: doen met wat je hebt. 

Handen uit de mouwen
De allereerste stap is het minimaliseren van spullen, waarbij de focus ligt op de dingen die absoluut moeten blijven. Op deze manier kom je er ook achter wat er niet gebruikt wordt of geen functie (meer) in jouw huishouden heeft. Met als doel dat we alles wat overblijft een logische en vaste plek kunnen geven, zodat je overzicht ervaart. Ik help je door je kritisch naar je spullen te laten kijken, bij het maken van keuzes en door mijn energie houden we de vaart erin. 

Ben je enthousiast geworden om samen aan de slag te gaan, laat dan hier een bericht achter.  
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn