Dé opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis!

WERKWIJZE

Gratis & vrijblijvend intakegesprek
Na telefonisch contact plannen we op korte termijn een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 45 minuten op de plek waar we aan de slag gaan. Jij vertelt en laat me zien wat de knelpunten & wensen zijn. We bespreken wat ik voor je kan betekenen, het doel haalbaar is en of we een klik hebben. Als dit het geval is plannen we de eerste opruimsessie in. 

Handen uit de mouwen
Tijdens de uren dat we aan de slag gaan help ik met het ordenen & opruimen van de gewenste ruimte. Ik vraag je zo nu en dan kritisch te kijken naar je spullen / documenten, ik geef praktische tips en help in het maken van keuzes. Ook geef ik advies over waar de spullen die het huis mogen verlaten naar toe kunnen; mag het in de vuilnisbak, kan het gerecycled worden, kan het eventueel een nieuwe bestemming krijgen (via bijv. een Kringloopwinkel), etc.  

We houden contact
Mocht het gewenst / nodig zijn om meerdere opruimsessies met mij in te plannen, dan kan het zijn dat ik je wat huiswerk mee geef (als dit uiteraard ook van jouw kant gewenst & haalbaar is). Tussen de sessies houden we contact en kan je (per er e-mail / whats app) vragen stellen of om extra ondersteuning vragen. En zes weken na de laatste sessie neem ik telefonisch contact met je op om te kijken hoe het gaat en of de nieuwe structuur vol te houden is. Wellicht zijn er nog vragen of is het gewenst om nog een keer samen tijd door te brengen. 

Bel me voor het gratis intakegesprek 06 11290887 of laat een bericht achter via onderstaand formulier.  
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn