De opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis!

WERKWIJZE

Kennismaken
Nadat ik van jou een bericht heb ontvangen, plannen we een belafspraak in (eventueel beeldbellen, wat jij fijn vindt) zodat we met elkaar kunnen kennismaken. Tijdens dit gesprek hoor ik graag wat jouw knelpunten & opruimwensen zijn. We bespreken wat ik voor je kan betekenen, of het doel haalbaar is en kan ik er een inschatting van maken of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Als dit het geval is kom ik met een voorstel en plannen we een datum voor de eerste opruimsessie.

Voorbereiden
Regelmatig krijg ik de vraag of er voorafgaande aan de eerste keer dat we elkaar zien voorbereidingen getroffen / spullen gekocht moeten worden. Nee, dat is niet nodig. Mijn opruimmethode is erop gebaseerd dat we in eerste instantie wat de mogelijkheden zijn met de aanwezige opbergruimte (en eventuele overige materialen). 

Handen uit de mouwen
De allereerste stap als wij samen aan de slag gaan is het minimaliseren van spullen; welke spullen worden niet gebruikt of hebben geen functie (meer) in jouw huishouden en kunnen een andere bestemming krijgen. Met als doel dat we alles wat overblijft een logische en vaste plek kunnen geven, zodat je overzicht ervaart. Ik help je door je kritisch naar je spullen te laten kijken, bij het maken van keuzes en door mijn energie houden we de vaart erin. 

Ben je enthousiast geworden om samen aan de slag te gaan, laat dan hier een bericht achter.  
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn