De opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis !

PROFESSIONAL ORGANIZER

Een Professional Organizer helpt je om meer ruimte te maken voor jouw prioriteiten, zodat je er achter kunt komen wat voor echt belangrijk voor je is. Door op te ruimen en alle spullen door je handen te laten gaan, leer je keuzes te maken en breng je meteen structuur aan in jouw huis. 

Doordat een Professional Organizer / opruimcoach geen emotionele band met jouw spullen heeft kan hij/zij jou leren hier van een afstand naar te leren kijken. Is iets waardevol is en krijgt het een mooie plek of kan het wellicht je huis verlaten?

Je leert je spullen zo te organiseren dat je het in de toekomst makkelijk op orde kunt houden. 

Opruimsessie
Naarmate een opruimsessie vordert zal je ervaren wat het creëren van ruimte met je doet. En dat vind ik nou zo leuk aan het begeleiden van klanten. 

Als ik bij een klant kom zitten ze vaak met de handen in het haar, hikken ze er al een tijd tegenaan om te beginnen met opruimen & was het een een drempel om contact met mij te leggen. Maar als ik er dan eenmaal ben vertellen ze waar ze tegenaan lopen, hoe het zo ver is gekomen, waarom ze willen dat het opgeruimd wordt & beginnen ze het liefst zo snel mogelijk. 

Heb je hulp nodig met het opruimen van een kast/kamer in huis, ben je op zoek naar overzicht in de stapels  papierwerk die op diverse plekken zijn ontstaan, wil je zelf aan de slag maar kan je wel wat tips gebruiken of wil je stap voor stap alle ruimtes in huis aanpakken.............dat is allemaal is mogelijk.   

Ben je enthousiast geworden en wil je in je eigen huis aan de slag, laat dan eens een bericht achter. 

Budgetcoaching
Voor budgetcoaching werk ik samen met Pauline Hartman van Hartman coaching. Een lieve en geduldige vrouw waar ik je graag naar doorverwijs als het gewenst is om samen met iemand je financiële zaken op orde te brengen.  

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn