Dé opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis!

OPRUIMCOACH DAPHNE

Hoi, ik ben Daphne Drupsteen en woon met mijn partner en drie kinderen in Alkmaar. Ik ben een actieve krullenbol en ben het liefst buiten: aan zee, op de sup, in onze moestuin of gewoon met een kop koffie op het bankje voor de deur.

Toen ik 18 was solliciteerde ik op een baan in Amsterdam. Ik werd aangenomen en ging evenementen organiseren, op mijn lijf geschreven en wat was het leuk. Als ik er aan terugdenk dan krijg ik nog steeds een glimlach op mijn gezicht.

Op een gegeven moment wilde ik van alles iets minder. Minder reizen, haast & keuzes. Stap één was voor mij het opzeggen van mijn baan. Zo spannend, was het wel de juiste beslissing? Maar het gaf me direct veel tijd en ik begon thuis met opruimen. Geen enkele la, kast of ruimte was nog veilig en veel overbodige spullen verlieten het huis.

Ik ben van mezelf opgeruimd & georganiseerd, maar toen ik met zo´n grote regelmaat het huis onder handen nam, merkte ik pas echt wat het met me deed. Het opruimen luchtte op, gaf ruimte voor andere dingen en de opleiding tot Professional Organizer kwam op mijn pad. Aansluitend ben ik als opruimcoach aan de slag gegaan om ook jou te laten ervaren wat het opruimen van je huis voor veranderingen teweeg kan brengen. Ben jij de volgende, laat dan een bericht achter. 

Meerwaarde

Mijn meerwaarde voor iemand die mij inschakelt is dat ik altijd mezelf blijf, snel in staat ben het overzicht te zien en een harde werker ben met genoeg energie om een uitdaging aan te gaan.

Een aanbeveling van een ex-collega die hier mooi op aansluit (zie hiervoor ook mijn  LinkedIn profiel); "Ik kan Daphne van harte aanbevelen wanneer je op zoek bent naar iemand die goed contacten kan leggen en een nuchter & opgeruimd karakter heeft'. 


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn