Dé opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis!

OPRUIMCOACH DAPHNE

Hallo, ik ben Daphne Drupsteen; een actieve krullenbol. Ik hou van ruimte om me heen en ben heel graag buiten. Ik heb 20 jaar ervaring met de organisatie van evenementen, maar nu zoek ik het ‘dichterbij’ en wil ik het organiseren toepassen binnen (drukke) huishoudens.  

De combinatie van het runnen van een gezin (met drie kinderen), mijn organisatie achtergrond & mijn natuurlijk vermogen tot het aanbrengen van structuur hebben mij er toe gezet de opleiding Professional Organizer te volgen. Aansluitend ben ik dan ook als opruimcoach in Alkmaar & omgeving aan de slag gegaan. Hoe leuk is het dat er een beroep bestaat voor hetgeen wat ik graag doe en waar ik goed in ben; "opruimen".  

Bewust leven / duurzaamheid
Als ik terugkijk op de afgelopen jaren besef ik dat het opruimen voortkomt uit het steeds een stapje bewuster te gaan leven. Ik heb samen met mijn gezien al diverse stappen ondernomen om onze footprint te verkleinen door duurzame keuzes te maken; zoveel mogelijk plastic vrij boodschappen doen, veel dingen zelf maken (wasmiddel, cadeautjes), zeer zuinig omgaan met water & vooral de minimale aanschaf van spullen en het liefst tweedehands, etc. 

Meerwaarde
Mijn meerwaarde voor iemand die mij inschakelt is dat ik altijd mezelf blijf, snel in staat ben het overzicht te zien en een harde werker ben met genoeg energie om een uitdaging aan te gaan.

Een aanbeveling van een ex-collega die hier mooi op aansluit (zie hiervoor ook mijn  LinkedIn profiel); "Ik kan Daphne van harte aanbevelen wanneer je op zoek bent naar iemand die goed contacten kan leggen en een nuchter & opgeruimd karakter heeft'. 

Het lijkt mij leuk om je kennis met je te maken, dus laat gerust een bericht achter.  


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn