De opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis !

HULP BIJ OPRUIMEN

 

Je huis opruimen
Het is hoog nodig, maar je schuift het steeds voor je uit. Je weet niet waar je moet beginnen, het ontbreekt je aan tijd, je hebt er echt geen energie voor, je hebt te veel rommel, je kan geen spullen wegdoen, je blijft maar spullen verplaatsen en het wordt steeds onrustiger in je hoofd. Gun jezelf een opgeruimd huis, gun jezelf een opruimcoach! 

 

 

Samen opruimen
Een opruimcoach / professional organizer is de ideale stok achter de deur als je er tegenop ziet op te beginnen met opruimen. Als we samen aan de slag gaan kunnen we een goeie start maken. Je voelt wat het opruimen met je doet, zodat je gemotiveerd wordt om stap voor stap verder te gaan. Als ervaren opruimcoach help ik je daar graag bij. 

 

Een aantal situaties waarbij ik jou zou kunnen helpen:  

 

BEN JE ENTHOUSIAST, NEEM DAN NU CONTACT MET MIJ OP!


Wat anderen klanten over Firma Opgeruimd zeggen:

Ik heb nu tweemaal een opruimsessie met Daphne ondernomen. In eerste instantie vond ik het moeilijk om de stap te nemen, maar zodra ik met Daphne in gesprek ging voelde dit meteen goed en vertrouwd. Dit was voor mij dan ook het laatste duwtje dat ik nodig had om te starten, natuurlijk nu met haar hulp. Daphne is een vrolijk type, recht door zee en staat met beide benen op de grond.

Dhr. M. Schreuder

 

Opruimen, 'dat kan ik prima zelf' riep ik altijd. Maar na de komst van twee kinderen werd het me allemaal te veel. Mijn man en ik waren alleen nog maar op elkaar aan het mopperen en er moest iets gebeuren. Mijn buurvrouw attendeerde mij op Firma Opgeruimd. Ik heb Daphne gebeld voor een afspraak. We hebben tijd vrij gemaakt om orde op zaken te stellen. Nu loop ik niet steeds meer achter de feiten aan. 

Elske

Over Daphne - Opruimcoach
Waar andere mensen een hekel aan hebben daar heb ik mijn werk van gemaakt. Ik ben ben fan van opruimen, structureren en ordenen. Vanuit de interesse naar duurzaamheid, genoegen nemen met minder spullen en andere keuzes maken is het vak 'opruimcoach' op mijn pad gekomen.

Ik zie snel het overzicht en ben in staat een goede inschatting te maken van wat er moet gebeuren. Doordat ik veel energie heb is het fijn om met mij aan de slag te gaan, want dat houdt de vaart erin. Daarnaast ben ik kritisch, waardoor ik je op een andere manier naar je eigen spullen laat kijken. 

Het resultaat? Een opgeruimd huis (of zolder/werkplek, etc.), waar het door het aanbrengen van een nieuwe structuur ook netjes blijft. Je krijgt inzicht in wat voor jou belangrijk is en welke spullen hierbij horen. Wil je meer over mij weten, lees dan hier verder.  

Opruimtips

  • Stel het opruimen niet langer uit, want er komt alleen maar meer rommel bij. 
  • Stop met het opbergen van onnodige spullen, neem hier afscheid van. 
  • Hou de juiste volgorde aan: eerst opruimen & dan bepalen of je opbergruimte nodig hebt. 

Klik hier voor nog een aantal tips. 

Mijn nieuwste blog

Een opruimcoach gooit alles weg.
‘Als ik met jou als opruimcoach aan de slag ga, dan moet ik vast alles weggooien’.
‘Maar mam, als die mevrouw komt opruimen dan neemt ze vast een vuilniszak mee en dan moeten daar al mijn spullen in’. 

Dit soort uitspraken hoor ik regelmatig ............... 
 
......... lees hier verder.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn