De opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis !

VERHUIZEN

Er moeten verhuisdozen geregeld worden, welke verhuisbedrijf gaan we inschakelen, welke kleur verf komt er op muren in ons nieuwe huis, wat doen we met de kinderen op de dag van de verhuizing & wanneer gaan we dan eigenlijk beginnen met inpakken. 

De datum dat je je huis moet verlaten komt snel dichterbij. Steeds dezelfde gedachten schieten er door je hoofd; ‘er moet nog zoveel gebeuren, maar hoe ga ik dat doen?’. 

Wat kan ik als opruimcoach voor jou betekenen
Ook dit is een mooi moment om mij als Professional Organizer ('opruimcoach') in te schakelen. Ik ben als toegevoegde waarde in het verhuisproces omdat ik snel het overzicht zie, je help met het maken van keuzes (wat gaat er mee en van welke overtollige huisraad kan afscheid genomen worden) en we kunnen samen op een gestructureerde manier inpakken en eventueel in je nieuwe woning weer uitpakken. 

Hoe fijn is het om voor de verhuizing al je spullen door je handen te laten gaan, zodat niet alles mee hoeft te verhuizen. Zo bespaar je in een later stadium tijd & energie en wellicht ook kosten als er geen spullen in een externe opslagruimte opgeslagen moeten worden. 

Wat andere klanten over Firma Opgeruimd zeggen:

Doordat we kleiner moesten gaan wonen kon het niet anders dat we ook afscheid moesten gaan nemen van spullen. Deze beslissing stelde we steeds maar voor ons uit, want ik kan echt niks wegdoen. We hadden al eerder ons oog laten vallen op Firma Opgeruimd via een flyer in de brievenbus en hebben contact opgenomen. Een intake is gratis, dus die hebben we ingepland. Toen werd meteen al duidelijk dat Daphne ons goed zou kunnen helpen. Zonder haar hadden we waarschijnlijk veel te veel meegenomen en hadden we dit allemaal ergens moeten opslaan. Het lijkt een investering om een opruimcoach aan de slag te gaan, maar deze was zo terugverdiend. 

Fam. de Jong

Ons huis was snel verkocht, we waren lekker bezig met klussen in ons nieuwe huis, maar ik had het niet goed ingeschat dat de voorbereiding van de verhuizing nog zoveel tijd & energie zou kosten. Ik zag door de bomen het bos niet meer toen mijn buurvrouw vertelde dat ik hiervoor hulp van een opruimcoach kon inschakelen. Ik kwam terecht bij Daphne en ze kon me op korte termijn nog helpen. Wat heerlijk om samen in te pakken en vooral om alleen in te pakken wat ik echt mee wilde verhuizen. Ik had ook de beslissing genomen om na de verhuizing met Daphne nog een paar uur in te plannen, zodat meteen de kasten op een praktische manier konden worden ingedeeld. Zalig. 

Ilse

Opruimen voordat je huis in de verkoop gaat
Uiteraard is het ook mogelijk met mij een opruimsessie in te plannen voordat je huis in de verkoop gaat en er eerst nog het een en ander moet gebeuren voordat het ruimtelijk & overzichtelijk oogt. Als we samen alvast opruimen heb je elke keer, als je de Makelaar een bezoek aankondigt, alles snel op orde. 

BEN JE ENTHOUSIAST, NEEM DAN NU CONTACT MET MIJ OP! 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn