De opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis !

ROMMEL IN HUIS OPRUIMEN

Elke keer als je de voordeur binnen stapt denk je: wanneer begin ik nu eindelijk eens met het opruimen van mijn huis? Overal liggen spullen, de kasten zijn overvol, je vindt het niet meer fijn om mensen uit te nodigen en in plaats daarvan vlucht je vaak je huis uit. Je hoofd is vol en het geeft je veel onrust.  

Je hebt meerdere ballen hoog te houden (drukke baan, gezin, wellicht mantelzorger voor een naaste). Af en toe ben je wel spullen aan het verplaatsen maar het wordt eigenlijk steeds rommeliger en je weet echt niet meer waar en wanneer je moet beginnen om echt op orde op zaken te stellen.  

Samen opruimen
Doordat ik snel het overzicht zie, je kan helpen met het maken van een stappenplan, we samen kunnen bepalen welke spullen moeten blijven en wat het huis kan verlaten geven we alles stap voor stap een vaste plek. 

Jij, ja alleen jij, maakt de beslissing over je spullen. Maar neem van mij aan, tijdens elke opruimsessie zullen er diverse items het huis verlaten en ontstaat er direct ruimte. Ik help jou je huis op orde te brengen, waardoor je meer rust ervaart voor jou en je gezin. Dat is lekker thuis komen!

Wat zeggen klanten over Firma Opgeruimd:

Doordat mijn man en ik allebei een baan buiten de deur hebben, drie opgroeiende kinderen, we een huishouden moeten runnen blijft er nooit meer tijd voor mezelf over. Een collega vertelde over Daphne, en ik dacht; 'die moet ik hebben'. Door met haar twee middagen in ons op te ruimen & structuur aan te brengen ben ik niet continue met het huishouden bezig. Ik was werkelijk verbaasd over de hoeveel (overbodige) spullen we in een aantal jaren ons huis binnen hadden gebracht. Had ik dit maar maanden eerder gedaan. Ik ben zo opgelucht! 

Mevr. A. de Groot 

Sinds twee jaar zijn onze kinderen de deur uit, dat was even wennen maar inmiddels genieten we er van. Wel realiseerden we ons al een tijdje dat het huis veel te groot was en hebben we de stap genomen om kleiner te gaan wonen. Omdat we veel spullen in huis hadden, en onze kinderen niet om hulp wilden vragen, zijn we op zoek gegaan naar iemand die ons kon assisteren. Op de site van Firma Opgeruimd lazen we dat Daphne iemand is met veel energie, net wat we nodig hadden. Wat was het fijn om  haar over de vloer te hebben. 

Dhr. & mevr. van der Meer


BEN JE ENTHOUSIAST, NEEM DAN NU CONTACT MET MIJ OP! 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn