De opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis !

Laat mij jouw huis opruimen !

Het ontbreekt je aan motivatie, aan tijd, aan zin of aan focus om je huis op te ruimen. Je hebt er wel eens over nagedacht om een opruimcoach in te schakelen om samen aan de slag te gaan, maar ook dat zie je als een uitdaging. 

Dan heb ik voor jou dé oplossing: laat mij het voor je doen (als Peronal Organizer). Ik haal een kast / ruimte leeg, zorg dat het gecategoriseerd wordt, maak de ruimte schoon en zorg dat alles vervolgens handig wordt ingedeeld. 

Waarom zou je mijn energie niet gebruiken om één of meerdere ruimtes in jouw huis op te laten ruimen als jou dat om wat voor reden dan ook niet lukt?!

Wat levert jou dat onder andere op: 

  1. Rust in je huis & hoofd: je hoeft je niet meer druk te maken over het feit dat je eens zou moeten beginnen met opruimen. 
  2. Ruimte: je kunt de kast / kamer weer gebruiken zoals het bedoeld is zonder eerst rommel te hoeven verplaatsen. Daarnaast lijkt een ruimte met minder spullen opeens ook veel groter. 
  3. Tijd: doordat het eenvoudiger is om een opgeruimde ruimte ook opgeruimd & schoon te houden. 
  4. Overzicht: doordat alles weer logisch is ingedeeld kan je alles snel vinden en ook weer gemakkelijk opbergen. 
  5. Energie: in een opgeruimde ruimte stroomt de energie, waardoor je je hier weer lekkerder voelt.

Maar betekent dat dan dat je zelf helemaal niks meer hoeft te doen? Nee (helaas), het is jouw huis en het zijn jouw spullen. Alleen jij kunt hier een beslissing over nemen. Op een bepaald moment tijdens het opruimproces vraag ik je dan ook keuzes te maken over je spullen. En als je dit lastig vindt, dan help ik je hier uiteraard mee. Door het stellen van vragen kom je er achter of de spullen nog van toegevoegde waarde zijn of een functie hebben om te bewaren. 

Dus heb jij zin in een opgeruimde keuken, zolder, slaapkamer, badkamer, gangkast, garage, vliering, schuur, werkkamer, speelkamer, walking closet, aarzel dan niet en neem contact met mij op. 

JA, DIT WIL IK!


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn