De opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis!

HUIS LEEGMAKEN NA OVERLIJDEN

Als je na het overlijden van een dierbare achter blijft met een huis vol bezittingen en herinneringen. Of een kamer in een verzorgingstehuis die leeggehaald moet worden, kan het zijn dat het je niet lukt om dit op te ruimen. Er komen veel emoties bij kijken, je hebt er geen energie voor, het is lastig om keuzes te maken en soms heb je te maken met een deadline als er verhuisd moet worden & een huis leeg moet worden opgeleverd.

Praktische hulp
Ik kan hierbij als Professional Organizer ('Opruimcoach') werk uit handen nemen door praktische hulp aan te bieden, zoals;

  • Hulp bij het sorteren van bezittingen 
  • Advies over welke spullen er blijven als herinnering
  • Meedenken over wat er weg kan (en waar dan het beste naar toe)
  • Uitzoeken van papierwerk, administratie en/of foto’s
  • Assisteren bij het inpakken als voorbereiding van een (eventuele) verhuizing
  • Het aanpassen van de indeling van een ruimte om er als nabestaande met plezier te kunnen blijven wonen

Resultaat
Het opruimen is zo minder zwaar, ik zorg ervoor dat je geen overhaaste beslissingen neemt en spijt krijgt en je voor dierbare spullen een mooie plek bedenkt.  

Wat vinden andere klanten van Firma Opgeruimd:

Toen mijn vader overleed en we kort daarna ook afscheid moesten nemen van mijn moeder, overviel het mij en mijn twee zussen dat we opeens achterbleven met hun huis. En dat niet alleen; het huis waar we zijn opgegroeid, waar we zoveel herinneringen hadden. En wat moesten we met alle spullen. Via de uitvaartonderneming werden we erop geattendeerd dat we hulp konden vragen aan een Professional Organizer en zo kwamen we bij Daphne terecht. Fijn om samen met iemand door alle spullen te gaan. Ze liet ons af en toe even afstand nemen, waardoor we ook dingen los konden laten. Na twee sessies met Daphne en het inpakwerk wat we tussendoor zelf deden lukt het ons om de spullen te verdelen & weg te doen.

Mevr. B. Schoonhoven

Na jarenlang mantelzorger te zijn geweest voor mijn vader, met twee kleine kinderen thuis en een drukke baan zag ik het niet zitten om na zijn overlijden ook nog het huis op te ruimen en leeg te halen. Ik heb Firma Opgeruimd gevonden via Google, uitgelegd wat er moest gebeuren en hier goeie afspraken over gemaakt. Daphne heeft alle spullen gesorteerd, waarna ik kwam kijken om te bepalen wat weg kon & wat ik wilde bewaren. Daarna heeft ze alles ingepakt, een afspraak met de Kringloop geregeld & het huis laten schoonmaken. Ik hoefde alleen nog maar de sleutel te overhandigen aan de verhuurder. Twijfel niet, bel Daphne. Jouw spullen zijn bij haar in goede handen. 

Esmée

KAN JIJ HULP GEBRUIKEN, NEEM CONCTACT MET ME OP


 


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn