De opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis !

EEN THUISWERKPLEK CREËREN

Je werkt (tegenwoordig) veel thuis, maar eigenlijk beland je elke werkdag met je laptop aan de keukentafel. Je hebt niet alle spullen bij de hand, je hebt geen goeie stoel & je wordt steeds gestoord door je huisgenoten. 

Hoe fijn zou het zijn als je een eigen plek hebt, waar je de ruimte hebt om overzicht te houden & je een skype gesprek kunt voeren zonder dat er iemand door je beeld loopt. 

De aanpak
Ik help je graag thuis een fijne werkplek te creëren, zodat je je makkelijker kunt focussen wat er van je verlangd wordt als werknemer / zelfstandig ondernemer. 

Vertel mij hoe jij nu thuis werkt, zodat we hier samen een plan voor kunnen maken om dit te verbeteren. Hierbij bepalen we:

  • Welke ruimte / plek hier het meest geschikt voor is. 
  • Wat er eventueel opgeruimd moet worden? 
  • Welke items zijn er nodig om je werk goed uit te kunnen voeren?  

Ook als je geen aparte ruimte hebt om te werken, kijken we er naar hoe je op een makkelijke manier je werkdag kunt starten & eindigen. 

Wat vinden andere klanten van Firma Opgeruimd:

Meer thuiswerken zat ik niet op te wachten, maar ik had geen keuze. Ik merkte dat ik er een beetje van slag van raakte, de werkdagen voorbij kropen en ik steeds minder plezier in mijn werk had. Door een sessie met Firma Opgeruimd in te plannen ben ik ergens anders in huis gaan zitten. Het is een fijne werkplek geworden en ik ben zelfs in gaan zien dat het thuiswerken wat voordelen met zich meebrengt. 

Maarten

 

Ik ben al jaren zzp-er, maar had mezelf geen eigen werkplek gegund. Vanuit huis werken is ideaal, maar alles wat ik voor mijn werk nodig gebruik had nooit een vaste plek. Werk & privé liepen door elkaar heen, waardoor het leek alsof ik altijd met mijn werk bezig was. Toen heb ik Daphne om hulp gevraagd. Ik heb een kamer opgeofferd om daar een kantoor van te maken en deze samen met haar opgeruimd & ingedeeld. Had ik dat maar eerder gedaan.

Mevr. K. van der Veer  

BEN JE ENTHOUSIAST, NEEM DAN NU CONTACT MET MIJ OP! 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn