Dé opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis!

Hoe bespaar je geld als je vandaag nog een beslissing neemt over je spullen?

‘Van dat geld had ik een fantastische reis kunnen maken.’ Deze opmerking ving ik op uit een gesprek tussen een buurvrouw & buurman. Hij was onderweg naar zijn opslagruimte (buitenshuis) om deze op te ruimen. Zij vertelde dat ze ook jaren lang een box had gehuurd en met een snel rekensommetje kwam ze tot de conclusie dat ze hier een hele mooie reis naar Australië van had kunnen maken. 

Nu acht jaar later, nadat ze de box heeft leeggehaald & opgezegd, heerst nog steeds het gevoel van spijt. Spijt dat ze niet eerder de beslissing had genomen om de huisraad van twee huishoudens samen te voegen tot één, dat ze te lui was geweest om de spullen door haar handen te laten gaan en in plaats daarvan alles in dozen had gestopt en lukraak had opgestapeld. 

Spullen zijn er om te gebruiken, je mee te omringen & om blij van te worden. Drie redenen waarom je je spullen niet zou moeten opslaan in een ruimte buiten de deur:

· Het is erg kostbaar: € 100,- in de maand lijkt weinig, maar wat als je de spullen minimaal anderhalf jaar opslaat?!
· Het kost je veel energie als je alleen al denkt aan al die rommel die je hebt opgeslagen.
· Neem vandaag nog een beslissing over alle spullen, want uiteindelijk moet je dat toch doen.

Uiteraard zijn er uitzonderingen als je bijvoorbeeld een aantal jaar voor je werk naar het buitenland moet, maar ook dan kan je beter kritisch naar je spullen kijken dan dat je alles in één keer naar een ruimte buiten de deur verplaatst.

Huur jij opslagruimte buiten de deur in Alkmaar of omgeving bij bijvoorbeeld Kubox Opslagruimte /  Shurgard Self-Storage (Alkmaar Oudorp) / Containerbox.nl wacht dan niet langer en bel me voor een een gratis intakegesprek om te kijken hoe ik je kan helpen om de box uit te ruimen: 06 11290887. 

Dat scheelt een hoop energie & geld!

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn