Dé opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis!

ENTHOUSIASTE KLANTEN

Waarom klanten er blij van werden om samen met Daphne op te ruimen?

Toen mijn vader overleed en we kort daarna ook afscheid moesten nemen van mijn moeder, overviel het mij en mijn twee zussen dat we opeens achterbleven met hun huis. En dat niet alleen; het huis waar we zijn opgegroeid, waar we zoveel herinneringen hadden. En wat moesten we met alle spullen. Via de uitvaartonderneming werden we erop geattendeerd dat we hulp konden vragen van een Professional Organizer en zo kwamen we bij Daphne terecht. Fijn om samen met iemand door alle spullen te gaan. Ze liet ons af en toe even afstand nemen, waardoor we ook dingen los konden laten. Na twee sessies met Daphne en het inpakwerk wat we tussendoor zelf aanpakten, waren de spullen verdeeld. 

Barbara


Een opruimcoach inhuren? Iemand die dan bij mij in de kasten gaat neuzen? Toen ik dat voor het eerst hoorde leek het me maar niks. Maar toen mijn man voor zijn werk een aantal jaar in het buitenland aan de slag moest was het voor ons de uitkomst! Ik had het nooit gered om in mijn eentje ons huis op orde te maken voor de verhuur. Met Daphne heb ik een plan gemaakt hoeveel er gedaan moest worden en hoeveel tijd we daarvoor nodig hadden. Kamer voor kamer hebben we gekeken wat er kon blijven staan & wat er weg kon. Als ik dit in mijn eentje had gedaan, was waarschijnlijk alles zonder er over na te denken naar een opslagruimte verdwenen om er dan na een aantal jaar weer mee geconfronteerd te worden. 

Mevr. K. Elster

Ik had een afspraak met Daphne gemaakt en we hadden een heel gezellig (gratis) kennismakings uurtje. Meteen een afspraak ingepland voor over 1,5 week en doordat ik zo geïnspireerd was door ons gesprek, ben ik al heel wat voorwerk gaan doen. Toen zij kwam hebben we samen een bereklus aangepakt, waar ik erg tegen opzag. Na een half uurtje, dacht ik dat mijn horloge stil stond, zo veel hadden we al gedaan. En na een kleine 3 uur, was het meeste uitgezocht en hoefde ik zelf alleen het kleine uitzoek werk nog doen. En dat lukte, ik kon gewoon niet meer stoppen en ben de periode erna blijven opruimen & sorteren. Het heeft me zo’n geweldig opgeruimd gevoel gegeven, dat ik Daphne Drupsteen aan iedereen kan aanraden om een lekker leeg hoofd te krijgen en houden.

 Mevr. M. Bisschops

 

Ik kan het iedereen aanraden om een intakegesprek met Firma Opgeruimd in te plannen. Wij zijn zelf door omstandigheden niet in staat om op te ruimen en alles wat we niet meer gebruikten belande op zolder. Totdat het moment kwam dat we noodgedwongen moesten verhuizen. De datum dat we het huis uit moesten kwam veel te snel dichterbij. We zijn op zoek gegaan naar een opruimcoach en kwamen bij Firma Opgeruimd terecht. We hadden meteen een klik en spraken af dat ze een week lang elke dag een paar uur zou komen. Daphne heeft ons zoveel werk uit handen genomen, ze hielp ons beslissingen te nemen en hield ook nog eens in de gaten wanneer het voor ons genoeg was. Dan pakten we de draad de volgende dag weer op. 

Fam. van der Laken


Ook aan de slag, laat dan hier een bericht achter
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn