De opruimcoach in Alkmaar en omgeving
Gun jezelf een opgeruimd huis !

ENTHOUSIASTE KLANTEN

Waarom klanten er blij van werden om samen met Daphne op te ruimen?

Ik zag er als een berg tegenop, maar Daphne voegde vanaf het begin goed in door begrip, betrokkenheid en meedenken. Een goede steun in de rug bij het opruimen, die echt helpt, zonder te oordelen of je de les te lezen. Hou je een goed gevoel aan over, omdat het opruimen gelukt is en het zelfs nog gezellig was.

Susan van Vliet

De ondersteuning van Daphne vond ik heel goed en prettig. Daadkrachtig, met genoeg ruimte voor mijn aarzelingen en verhalen.

Ook goede tips. Ik kan Daphne aan iedereen aanraden.

Mevr. H. Loermans

 

Wat ben ik blij geweest met Daphne. Ze heeft mij in een zware periode in mijn leven geholpen, ik lag in scheiding mijn huis werd verkocht, ik woonde niet meer in mijn huis en het moest leeg voor een bepaalde datum. Mijn vader kwam in de hectische rollercoaster tijd ook nog plotseling te overlijden.  Hierdoor zag ik door de bomen het bos echt niet meer: emoties op emoties. Via een vriendin kwam ik in contact met Daphne. Ze was mijn redder in nood, zonder haar was het mijn echt niet gelukt om mijn huis opgeruimd te krijgen, dozen in te pakken & dingen weg te gooien. Daphne hield mijn scherp en helder waardoor mijn spullen goed georganiseerd en overzichtelijk werden ingepakt. Er kwam een rust over mijn heen ik raad iedereen Daphne aan!

Een lieve goed georganiseerde vrouw die met je mee denkt. In mijn geval was Daphne een geschenk uit de hemel
Dankjewel Daphne!

Margo

Ik had een afspraak met Daphne gemaakt en we hadden een heel gezellig (gratis) kennismakings uurtje. Meteen een afspraak ingepland voor over 1,5 week en doordat ik zo geïnspireerd was door ons gesprek, ben ik al heel wat voorwerk gaan doen. 

Toen zij kwam hebben we samen een bereklus aangepakt, waar ik erg tegen opzag. Na een half uurtje, dacht ik dat mijn horloge stil stond, zo veel hadden we al gedaan. En na een kleine 3 uur, was het meeste uitgezocht en hoefde ik zelf alleen het kleine uitzoek werk nog doen. En dat lukte, ik kon gewoon niet meer stoppen en ben de periode erna blijven opruimen & sorteren. Het heeft me zo’n geweldig opgeruimd gevoel gegeven, dat ik Daphne Drupsteen aan iedereen kan aanraden om een lekker leeg hoofd te krijgen en houden.

 Mevr. M. BisschopsOok aan de slag, laat dan hier een bericht achter
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn